Æblebakken

Praktiske oplysninger
Startside

Adressen er: Lindet Kratvej 34, Kollemorten, 7323 Give. Ring når i nærmer jer.  28403109 eller Mail: Booking/bestil her.

Vi bor 100 meter fra Hærvejen.

Morgen mad er i det store landkøkken sammen med værst parret eller en bakken ovenpå, madpakke smøre i selv.

Vi elsker dyr og der kommer hunde i køkkenet, men hvis i ikke synes om hunde kommer de ud. Vores hunde kommer ikke ud til B&B område. Værelset i stueetagen får i hvis i har hund med. Hunde må ikke komme på 1. sal.

 Det er  muligt at lave sin egen aftensmad på stedet, der er en stor land køkken som frit kan benyttes. Ønsker man at spise aftensmad ude, kan man f.eks. spise på Vonge kro 5 km herfra.

Find Kollemorten, derefter mod nord efter Øster Ny Kirke. Efter 900 meter drejer Hærvejen til højre og i drejer skarpt til venstre ad vores private grusvej, Lindet Kratvej starter samme sted, 100 meter fra Hærvejen bor jeg.

Kommer i nordfra:

På A13 drejer i til højre ad Hærvejen. Den følges til i kommer til kirken (Øster Ny Kirke) på toppen af en bakke. Derfra er der kun ca. 1.km til Hærvejen drejer til venstre og i drejer til højre ad vores private grusvej, Lindet Kratvej starter samme sted, 100 meter fra Hærvejen bor vi.

Har i ønsker om en længere gå-eller ridetur, kan vi give nogle gode forslag til turer.

Kort til at finde Æblebakken

Priser

Dobbeltværelse 2 ps
incl. sengetøj, håndklæder,
fri kaffe og te            350 kr.

Ekstra opredning,
madras på gulv         100 kr.

Enkeltværelse          200 kr.

Morgenmad               75 kr.

Madpakke                 50 kr. 

Betaling:
Kontant eller MobilePay        

vestudsigt Gitte og hest